söndag 29 januari 2012

Pion Design och kladd

Nu ska jag visa en till layout som jag skapat med Pion Designs kollektion "Mitt hjärta II". Denna gång använde jag pappret "Valentineänglar" men jag valde att använda baksidan som är ljust blå med bara svaga mönster på. Sen har jag mistat och kladdat och sytt med symaskin m.m.

"Första mötet med morfar"

Å så någr adetaljbilder, det är massor av små dekorationer och lager på lager:

Chipboardhjärta, metallskylt, blomma som jag mistat på med turkos mist och lite annat smått och gott från butiken:

Här ser man några av lagren av modelling paste, gesso, symaskinssöm, tårtpapper och så en del av rubriken med bokstäver från Prima:

Nere i hörnet har jag fäst en bit band, en till mistad blomma, lite brads och pärlor m.m. Här ser man också att jag stämplat med turkos stämpeldyna och mistat med brunt och gult m.m. en hel massa lager helt enkelt:

Rubriken, fler bokstäver från Prima och så rubonsbokstäver. Under dem ser man en journalingcirkel från MME:

För att bygga upp bakgrunden har jag alltså mistat med flera olika färger över två olika stenciler, och sen stämplat med turkost både med en textstämpel och en stämpel med noter på. När layouten var klar så mistade jag lite svagt över nästan hela så den fick ett svagt turkost shimmer. 


//Hanna/Fnyz

onsdag 25 januari 2012

Pion Design

I mitt senaste DT-kit fick jag underbara papper från Pion Designs senaste serie "Mitt Hjärta II", till denna layout har jag använt pappret "Pion - Mitt Hjärta II - Förgätmigej", som bas och sen har jag använt delar av "Pion - Mitt Hjärta II - Bårder" som bla. en av "flaggorna" under fotot, biten det står "jag älskar dig" på och de utklippta fjärilarna.


"Våran Prins"

Bjuder på några detaljbilder också:

Rosetten med ett liten söt stjärnhänge.

De utklippta fjärilarna från pappret "bårders" från Pion Design:

En del av rubriken och så de genomskinliga stjärnorna:

På bakgrundspappret har jag stänkt med ett par olika mister, jag använde då en pensel som jag doppade ner i mistflaskan och stänkte små droppar över pappret. Sen har jag även tagit en ljust turkos mist och sprayat efter kanterna på layouten, både för att den skulle bli lite glittrande och för att få den att bli lite mera blå/turkos. 

Allt material hittar ni hos Stellas.se, Pappren från Pion Design ligger just nu under kategorin "Ej Rea". 


//Hanna/Fnyz

torsdag 19 januari 2012

Syskon


Direkt när jag såg det röda pappret som kommer från Cosmo cricket visste jag att jag vill riva ut mitten och spara den röda bården. Det bruna pappret med prickar kommer från Prima, likaså remsorna som är under fotot. Allt material kommer från stellas.se  

//Elin/Pylle

måndag 16 januari 2012

Vilhelm 4 år

När Vilhelm fyllde 4 år fick han det här kortet, tummen har länge varit hans favorit så jag tyckte det passade bra på ett födelsedagskort. Lite mumsiga papper från October Afternoon i härliga färger gjorde sitt!


Tycker aldrig jag får till färgerna när jag fotar nu under vinterhalvåret, det är ju aldrig ljust men ni får hålla tillgodo ;-)


Materiallista:
Stämpel: Tummens mamma
Papper: October Afternoons Sidewalk

Hoppas ni alla får en härlig dag!!

Kramelikram Veronica

tisdag 10 januari 2012

Blomsterkorg

Min son fick en Origami-bok i julklapp och jag var inte sen att hänga på hans skapelser. Här har jag gjort en blomsterkorg med det härliga pappret "Ring Around" från October Afternoon. Kanske lite i tjockaste laget för origami men det gick!


Lite rosor och metalldekorationer fick pryda ena sidan.


Hoppas ni får en härligt pysslig vecka!

Kramelikram Veronica
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...