lördag 28 april 2012

Påsk med Prima

Här kommer en Påskig layout där jag har använt papper från Primas serie "Meadow Lark". Först valde jag B-sidan av pappret "Prima - Meadow Lark - Grace" som var såhär härligt himmelsblå med ljusa vita blommor på.

"Första Påsken"

Rubriken består av två olika alfabeten, båda från Prima:

Små söta fjärilar och blommor kommer även de från Prima men från serien "Sunkissed". I den utrivna delen syns delar av pappret "Astor" i samma serie.

Jag använde mig av många lager papper under fotona, lagren är delar av papprena "Labelle" och "Chloe" ur samma serie. På några av lagren har jag använt kantstansar från EKsucces och fiskars och några har jag rivit och chalkat.

Små söta fjärilar och blommor kommer även de från Prima men från serien "Sunkissed"

I övrigt har jag använt halvpärlor, körsbärsblommor och en kakservett. 

Allt material kommer från stellas.se dock kan endel vara slut då det varit och ÄR stor REA på allt i webshopen, skynda in å fynda! 


//Hanna/Fnyz

tisdag 24 april 2012

Bo Bunny - Country Garden

I mitt senaste kit fick jag även härliga papper från Bo Bunny:s serie Country Garden. Jag tyckte så mycket om dem att det kändes som att de scrappade sig själva ;) Dessa papper är perfekta för sommarbilderna!

 

Jag har egentligen enbart använt ett enda papper till denna layout och det var: BoBunny - C Garden - Morning Däremot har jag dekorerat med att skära ut en cutout från pappret: BoBunny - C Garden - Cut outs. Dessutom har jag dekorerat med stickers från stickersarket ur samma serie + en hel del blommor och bling.


Allt material kommre från Stellas.se


Tack för titten! // Åsa/asali

fredag 20 april 2012

Pink paislee - Spring Jubilee!

Ska inte tjata nå mer, ni vet vad jag tycker om dessa papper :-D haha. Här kommer ytterligare en färgsprakande layout med papper från Pink Paislee.

"I love you"

Jag började med att kladda ut lite akrylfärg på bakgrundspappret "PP - Spring jubilee - Soiree" över stencilen "TCW - 12*12 Template - chevron", Sedan använde jag en kakservett (litet tårtpapper) och en fågel som jag klippte ut från pappret "PP - spring jubilee - celebration". 

Avslutade med några söta blommor och tog färdiga ord från "Prima - Tiny alphas - Sunkissed" som rubrik. 

Allt kommer självklart från Stellas.ses webshop!

///Hanna/Fnyz

måndag 16 april 2012

Melissa Francess & asali...

Jag säger bara Wow! Jag fick nämligen ett härligt blomstrande och romantiskt dt-kit innehållande bl.a. papper från Melissa Francess serie C'est la vie, vilken var som klippt och skuren för en romantiker som jag :) Ett foto på vår söta dotter från midsommaraftonen 2010, distressade papper, lite blommor, blad och halvpärlor så var layouten komplett.
Papper som jag använt är: MF - C'est la vie - Billet, MF - C'est la vie - Collage, MF - C'est la vie - Hydrangeas. Det gröna pappret längst bak är ett äldre papper ur Bo Bunnys serie Gabrielle.
Jag har dekorerat med bl.a. tårtpapper, blandade blommor (både cherry blossoms och minirosor), halvpärlor, metallbrads (hjärta och fjärilar) och gem. Rubriken samt journalingorden kommer från ett stickersark från Prima; Prima - Tiny Alphas - En Franc.

// Åsa/asali

torsdag 12 april 2012

MERA Pink Paislee

Ja jag fullkomligt älskar denna serie så det kommer ramla in ett antal layouter med papper från deras serie Spring Jubilee, till den layout jag nu ska visa så använde jag pappret "Bash" från serien som bakgrundspapper:

Ganska så aktuell layout med foton tagna på skärtorsdagen i år, alltså för exakt en vecka sedan :-)

"Tokkärringar"

Ramade in layouten genom att sätta en smal kant av cardstock längst bak. Under fotona och i den utrivna delen syns pappret "Pink paislee - spring jubilee - shindig". Fågeln är också utklippt ur det pappret. 

Halvpärlorna som syns lite överallt på layouten är gjorda med "Liquid pearls - flamingo".


Just nu är det ju REA i webshopen också! Tom på nyheterna är det REA med 40% på ALLT!!!
Detta innebär att även denna underbara serie från Pink paislee är på rea, missa inte de ;-)


Allt material kommer från butiken!

//Hanna/Fnyz

söndag 8 april 2012

Pink Paislee - Spring Jubilee

ÅÅå vad jag älskar denna serie med papper och dekorationer från Pink Paislee. Helt underbara färger och så fina fåglar och fjärilar på papprena :-) Just detta turkos/cerisa papper heter "PP - spring Jubilee - Party"

"6 månader"

Då jag gjorde en layout till Göstas album så ville jag ha med journaling där det står hans vikt, längd och framsteg just nu så då passade denna tag från MME alldeles utmärkt:


I nederkant av pappret under fotona så använde jag en kantstans som gör att det ser ut som man rivit ut pappret från ett anteckningsblock:

Bokstäverna (månader), blommorna och den lilla fjärilen är från Primas serie "Sun kiss" som ni hittar under "nyheter" i shopen! 

//Hanna/Fnyz

onsdag 4 april 2012

Prima - Meadow Lark

I mitt senaste dt-kit hade jag helt underbara papper från serien Meadow Lark från Prima. Till denna layout valde jag pappret "Floralee" ur serien som bakgrund:

"Sommarsöt"

Jag klippte ut en blomma ur pappret "Astor" ur samma serie. Blomman är vit från början så jag mistade den med gul och orange mist. Sen klippte jag ut formen som jag satt rubriken på ur samma papper men behöll den vit.

På bakgrundspappret har jag kladdat lite vit akrylfärg genom stencilen "TCW - 12*12 template - chevron". 


Slutligen dekorerade jag med fjärilar och liquid pearls m.m.

Materiallista:


Papper: 
Prima - Meadow Lark - Floralee
Prima - Meadow Lark - Astor
Prima - Meadow Lark - Windsong

Bokstäver:
Prima - Alphas - Meadow

Dekorationer:
Prima - Sunkiss - butterflies
Rosa fjäril

Övrigt:
TCW - 12*12 template - chevron
Liquid Pearls - Flamingo
Akrylfärg - vit

Allt amterial kommer från shopen!

//Hanna/Fnyz
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...