lördag 30 april 2011

Rosa princessa

Min yngsta son är väldigt glad i allt som är rosa, gärna med princessor eller Hello Kitty! (behöver jag nämna att han är enda killen bland de större barnen hos dagmammorna ) När han fyllde 4 år var en rosa princessklänning det ENDA han önskade sig. Eller josa pjincessklänning, som han själv sa eftersom han inte kunde säga r.

Självklart fick han en rosa klänning av sin snälla moder (vad fadern tyckte kan ni nog lista ut...) och när han öppnade paketet sa han bara:
-Jaha, min klänning! och så var det inte mer med det. Han tog på sig den EN gång och det var då jag snabbt passade på att knäppa kortet. Efter det har han inte haft på den igen men han vill gärna att den ligger framme så alla ser hans fina josa klänning ;-)


Allt material hittar ni i webshopen

Ha en härlig valborgshelg!
Kramelikram Leia

fredag 29 april 2011

2 års kalas

Här är min Elin sista layout på temat färgglatt här har jag använt mig av papper från Bella Blvd Socialite - Borders och Bella Blvd - Socialite - Countdown. Dessa papper är dubbelsidiga så jag har använt mig av båda sidorna. Eftersom jag gillar det enkla när jag scrappar så är det inte så mycket dekorationer blingstenar och blommorna kommer från butiken. Rubriken har jag stansat ut med hjälp av cuttlebuggen i ett av de mönstrade papprerna.


//Elin

torsdag 28 april 2011

Blåsa bubblor

Nu när våren är här med besked vaknar längtan efter sommaren på allvar. Ett sätt att lindra längtan är, i alla fall för mig, att scrappa kort från tidigare somrar. Korallrött ska visst vara sommarens hetaste färg och visst blir man glad av den härliga varma rosaröda färgen!

Allt material hittar ni som vanligt i shoppen!

Ha en underbar dag!
Kramelikram Leia

Fika del 3

Idag visar jag de sista av mina picnic-skapelser. Det var verkligen jätteroligt att skapa dessa saker, dels att använda andra färger än jag är van vid, dels att arbeta med annat än layouter och kort. (Nu blev det visserligen två kort ändå, och jag har även en layout kvar att visa också, men huvudfokus låg på fika och picnic.) Jag har verkligen haft kul och jag hoppas att jag lyckats inspirera några av er också.

Picnicen i sin helhet. Jag gjorde ett flaggspel med vimplar av de olika pappren. Några dekorerades med knappar, andra med blommor eller band. En härlig blandning som gör mig glad.

Här ser ni påsarna från igår, men också en härligt solgul ask som kanske kan rymma kakor eller någonting annat gott till fikastunden.

Jag använde en gammal pappask som jag klädde med rutigt papper och sedan dekorerade med spets, etikett och blommor.

Efter denna orgie i sötsaker får jag nog scrappa pappersgrönsaker nästa gång. *fniss*

Det mesta av materialet hittar du på STELLAS.


MiaKvack

onsdag 27 april 2011

Fika del 2

Igår visade jag er praliner och en cupcake, Idag har turen kommit till små påsar med kakor och annat gott till picnicen.

På den gröna påsen fäste jag en bård nertill och lät påsen stängas med en liten klämma. Den gula påsen fick däremot en topper med en enkel rosett som dekoration.

Sugrör behövs förstås till vår picnic och jag valde solgula som hålls ihop med papperssnöre och en matchande etikett.
Jag gjorde också ett matchande kort med en stansad kant och en pralinform som dekoration.

Kortet gör sig även bra tillsammans med den lilla pralinasken jag visade igår.


Det mesta av materialet jag använt hittar du på STELLAS.


MiaKvack

tisdag 26 april 2011

Utlottning på facebook

Klicka er in på facebook och var med i våran utlottning av denna gobit!

Snabbt, enkelt och färgglattDet var ett underbart stickersark från MME (Quite Contrary) med i mitt färgglada kit som innehöll en scallop-ram, fåglar, blommor m.m. Dessa passade perfekt att använda på kort så jag scrappade ett välkommen-till-världen kort med dessa. Jag tyckte att fågeln passade perfekt till det temat :)
Förutom stickersen använde jag mig också av en bit mönsterpapper från Bo Bunny (Olivia - Honeydew). Resultatet blev ett snabbt, enkelt och färgglatt kort.

Allt material hittar ni i stellas lilla butik
// Åsa - asali

Fika del 1

Ibland är det roligt att göra någonting lite annorlunda, något som man inte brukar göra. Att scrappa färgglatt är alltid en utmaning för mig som dels älskar romatiskt och vintage, dels är väldigt försiktig med färg över huvud taget och jag kan erkänna att jag var lite nervös innan jag fick hem mitt DT-paket! *fniss*
När jag fick hem mitt färgglada DT-kit fick jag lust att göra något helt annat än layouter, att bara skapa och leka med alla dessa härliga färger. Pappren förde tankarna till barnkalas, tivoli och sköna sommardagar och det scrappade resultatet blev en massa olika glada saker på fika/picnic-tema. Idag visar jag några av sakerna, fortsättningen kommer på onsdag och torsdag.


Mumsigt! En pralinask, en cupcake och ett mycket enkelt kort. I överkant skymtar några färgglada vimplar, de får ni se mer av i ett senare inlägg.


Det ser faktiskt ganska smaskigt ut, eller hur?


Jag altrade en ask som innehållit riktiga praliner, och fyllde den med små scrappade läckerbitar istället.


Jag brukar använda mycket material och många detaljer på mina kort men dessa färgglada papper lockade fram något helt annat.


Muffins har jag gjort förr, och hade egentligen inte alls tänkt göra någon den här gången, men går det att skapa på på fikatema utan att göra en muffin? Nä, jag kunde inte låta bli. En muffin blev det och dessutom mycket mer romantisk än jag hade tänkt mig... Liknar faktiskt min vanliga stil! *fniss*

Papper och dekorationer hittar du på STELLAS.

MiaKvack

måndag 25 april 2011

Färgglatt från Elin


Återigen var det dags för mig att visa en av mina layouter på temat färgglatt. Det mönstrade pappret som jag använt kommer från PP - 365 D - Imagine, det har jag rivit runt kanterna och satt på ett enfärgat vit cardstock, bakom fotot sticker det fram en pappers remsa som kommer från Bo Bunny - Whoo-Ligans - Boo. Rubriken kommer från ett stickersark från Webster's Storytellers - Wonder. Sen har jag valt att sätta färg med diverse olika dekorationer som kommer från butiken Stellas.se.

//Elin

söndag 24 april 2011

Färgglatt nr 2 av Åsa


Så var det åter dags för mig att visa upp en färgstark layout. Jag älskar att scrappa med Kraft som bakgrund och till papper med starka färger. Det gör att man kan få härliga kontraster samtidigt som man kan få väldigt starka färger att bli mer dova. På denna layout har jag använt papper från MME Alphabeth Soup Boy - Ziggy (det med små rutor och stjärnor) samt Bella blvd - Socialite - Circle. Jag har dekorerat med lite knappar, stjärnor från ett filtband, en ticket och en tygetikett.

Materialet hittar ni i Stellas-shoppen

// Åsa

fredag 22 april 2011

Färgglada holkar

I lördags hade jag en kurs på Stellas med medlemmar från Örebro Scrapbooking Sällskap. Då vek vi bla. dessa ursöta holkar. Det finns inget bättre papper än MME's nya papper från Stella serien (passande namn;) till detta. Kolla bara vilka små juveler det blev!


Beskrivning till holken hittar ni här, jag har dock förstorat måtten lite så det får plats mer godis! ;) Superlätta att vika och att göra många av!


I hålet har jag fäst vanlig OH plast på insidan så inte godiset ramlar ut. Sen bara dekorerat enkelt med våriga körsbärsblommor och pärlor av Pearl Maker.


På taket valde jag att stämpla Glad Påsk med en stämpel från Inkido.

Glad Påsk!

torsdag 21 april 2011

Altrat påskägg

Det var otroligt längesedan sen jag altrade något, men nu så här i påsktider fick jag lust till att dekorera ett påskägg och jag hade glömt hur roligt det är att altra.

Jag började med att måla ägget med vit akrylfärg för att täcka bilderna som var på det innan. Sedan har jag använt mig av papper från Bo Bunny - Whoo-Ligans - Boo som jag använt både fram och baksida på samt att jag använt ett papper från Pink paislee -365 D - Dream Big . Till att skriva Glad påsk på tagen har jag använt bokstäver från Webster's Storytellers - Wonder.

Allt material kommer från butiken stellas.se

Glad påsk
//Elin

onsdag 20 april 2011

Spanar efter gäster

Jag, MissMian, älskar verkligen det rosa pappret från Crate som ni kan hitta här i webshoppen! Nicola pratade i förr inlägget om hur hon brukar använda svart CS för att skapa kontraster, jag brukar använda vit CS för att få den effekten.

tisdag 19 april 2011

Kontrastrikt från Nicola

När jag scrappar med starka färger gillar jag att scrappa med svart bakgrund för att skapa skarpa kontraster. Till den här LO´n har jag använt ett härligt färgglatt papper ifrån October Afternoon och svart cardstock. Tagsen har jag använt både som dekoration och för att framhäva titeln och i dessa har jag knutit ett fint glittrigt band.

söndag 17 april 2011

Kram kort

Lagret av "bra-att-ha-kort" kan aldrig bli för stort och då passar ett "kram" eller "Hej!" bra. Som bas har jag använt MME Alphabet soup "Little princess" - ett härligt prickigt papper. Sjöjungfrun har jag färglagt med Copics och sedan kladdat lite stickles över fiskfjällen för lite extra effekt.


Materialtet hittar ni hos Stellas.se
/Veronica

fredag 15 april 2011

åsa sätter lite färg...

Dags för Åsas/Asalis första färgsprakande layout här i April.

"Öppna paket"

Jag fick ett färgsprakande paket med papper från bla Bella blvd och matchande dekorationer. Att scrappa med starka färger är en riktig utmaning för mig, då jag oftast scrappar i lite dovare färger och dekorerar med spets, rosor och annat "lull lull".

Men det var riktigt roligt att scrappa med papper i starka färger. Det är roligt att blanda olika färger och mönster av papper och för att få till det på ett sätt så att det inte blir alltför rörigt, jag vill ju fortfarande ha fokus på mina foton, så använde jag jag mig av remsor av flera mönsterpapper. Här har jag använt mig av papper från Bella Blvd - Socialite (Circle & Tango), overlay från Hambly screenprints, samt cerise CS.

Sen har jag dekorerat med knappar i olika färger, en ticket, några blommor och blad samt ett band som jag knöt till en rosett. Rubriken är stickers från Websters och utgör en dekoration i sig.

Materialet hittar ni i stellas lilla butik.

// Åsa

torsdag 14 april 2011

Sötaste riddaren

Det har kommit in en hel drös nya papper till Stellas de senaste veckorna.
Häromdagen visade jag en layout som var gjord med de nya färgsprakande papprena från Echo park.
På dagens layout har jag använt papper från Bella blvd´s serie " Family dynamix" Det är en färgglad serie med massor av fina mönster och roliga cutouts.

Jag har klippt ut spelkorten från pappret "Game night"
och de svarta strecken mellan foton och spelkort är handsydda med vanlig svart sytråd:)Allt material finns i shoppen

Stellas på Facebook

Vill bara tipsa om att nu hittar ni Stellas.se på Facebook också.

Gilla oss gärna där så får ni fortlöpande information om tävlingar, nyheter och annat kul!

onsdag 13 april 2011

Tussilago

Finns det något härligare än vårens första tussilago? Speciellt de som barnen plockar och har så korta skaft att de inte ens kan stå i den minsta minivasen =) Här är det yngsta sonen Viggo som plockat blommor.


Alla papper från My Mind's Eye Alphabeth soup.


Allt material kommer från stellas.se

tisdag 12 april 2011

Framtida golfare?

Jag, MissMian, gillar verkligen färgkombinationen grönt och lila! Jag scrappar inte så iofta med lila men när jag gör det så kombinerar jag gärna med grönt. Och att dessutom lägga till lite orange piffar upp det ytterligare! Hoppas att ni njuter av våren och att ni hänger på vårt färgglade tema! /MissMian

måndag 11 april 2011

Elin/Pylle med massa färg

Så var det min, Elins, tur att visa upp ett alster här under Aprils färgglada månad.


Gissar att jag inte är ensam om att längta efter våren nu? vad passa inte bättre än att fylla vardagen med en massa härliga färger som
är månadens tema på Stellas, i väntan på att det börjar spricka ut färger utomhus.

Papprena som jag använt på min layout kommer från "Bella Blvd- Socialite" och klammrarna och blommorna kommer från ett stickers ark från "Mme- QC- MM- Stickers Bff"


//Elin

söndag 10 april 2011

Echo park-playground

Om man ska göra layouter på tema färglatt så passar dessa papper från Echo park alderles perfekt!
En riktigt färgglad och lekfull serie, man kan inte bli annat än glad av dessa papper :)

på den här layouten har jag använt flera olika papper från denna serie.
vimpeln, blommorna i nederkant och plaroidbilden har jag klippt från papprena och satt fast på layouten med 3-d kuddar, så layouten inte skulle bli alltför platt.

Bokstavstickersen kommer från Echo parks -little boy serie.

Både "Playground" och "Little boy" finns hos Stellas.se

lördag 9 april 2011

Vår

Jag, Veronica,är barnsligt förtjust i moln av alla dess slag så det här pappret var en fullträff! Jag visste direkt att jag ville använda det som bakgrundspapper och låta det spela huvudrollen. Och jag visste även vilka kort jag skulle använda ;-)
Jag kladdade med vit akrylfärg för att framhäva titeln lite mer och dekorerade med lite cerise spets, limegröna rosor, turkosa pärlor och färgglada fjärilar i filt.


Allt material finns hos Stellas.se

fredag 8 april 2011

Sleeping beauty

Här kommer nästa färgsprakande layout från mig, Fnyz. Denna gången är det min minsta prinsessa som sover så sött som fick pryda layouten:

"Sleeping beauty"


Papper:
PP - Starlight - Dazzle
MLS - Imaginary friends - Bump

Allt material kommer från stellas webshop.

//Hanna/Fnyz

torsdag 7 april 2011

Nicola scrappar färgglatt!

Jag älskar att scrappa färgglatt och en favorit färgkombination är turkost och rött. Här har jag använt mist och sedan lagt till röda knappar bland alla turkosa stänk. I mitten på den röda blomman finns en fin och annorlunda brad som passade perfekt till den här layouten. Papprena bakom fotot är röd cardstock och ett härligt randigt papper ifrån Bella BLVD.

onsdag 6 april 2011

MissMians första färgglada LO

Eller, nåja, knappast min första färgglada LO, det är ju det jag oftast scrappar :) MEN mitt första alster med Aprils färgglada tema. här har jag använt papper från My Mind Eye, lite spets och knappar. Jag gillar att använda vit bakgrund, speciellt när jag använder färgglada papper, då blir det mer kontraster i LOn.


Hoppas att ni hänger med i månadens tävling också. Vi fick ju in så otroligt många snygga LOs till vintagetemat och jag hoppas på samma respons även den här månaden!

/MissMian

söndag 3 april 2011

Färgsprakande Fnyz

Ja så är det alltså färg färg färg som gäller, å det kändes jättehärligt att få ett riktigt färgsprakande kit att välkomna våren med. Men de foton som fanns i mina högar var ju vintriga dock men färgerna fick ändå vårkänslorna att välla fram.

"Arv"


Det gula pappret är "Delovely - Delimit" från Cosmo cricket som jag har klippt till ett eget scalloppapper och sen sytt längst kanterna med symaskinen. Cirklarna är från ett MME papper som jag också har sytt runt kanterna på.

De två fjärilarna är stickers från arket "Mme - QC - LM - Stickers Beautiful" och sen har jag dekorerat med små blomformade knappar med floss i och rubriken är stickers från ett "storytellers" ark från Websters Page.

Allt material kommer från Stellas lilla butik!

//Hanna/Fnyz

lördag 2 april 2011

Vintage bidrag och vinnare.

Här kommer alla underbart fina bidrag vi fick in till mars månads vintage tävling.
Ett stort tack till alla som ville vara med, ni är fantastiskt duktiga allihopa!

Allram


Erika/Pyssling


Hozzan


Iréne Wicander


Jenny Jeansson


Jessica/Teamjes


Josefine Eriksson


Karolina Kårehed


Kristina Svensson


Lena Lien


Lisa olsi


Malin Jonsson


Margareta Stark


Maria Hellberg


Maria Söderlund


Marianne Madsen


Johanna/ pojjo


Sara Blåhage


Therese Bäckström


Veronica/ Onkis


Och genom lottdragning så har vi även kommit fram till en vinnare.
Vi säger stort grattis till... Therese Bäckström!!

Therese maila din adress till mail@stellas.se så kommer din vinst på posten :)
Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig helg! //Vi på Stellas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...